Maliye Bölümü Öğrencilerine “Vergi Dairesi Ve Mal Müdürlüğündeki İşleyiş” Adlı Konferans Gerçekleştirildi.

16.12.2015 Çarşamba günü saat 15:00 de Emet MYO Amfisinde Maliye Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Reşat KIRMIZI’nın organizasyonu ile Maliye bölümü öğrencilerine “Vergi Dairesi ve Mal Müdürlüğündeki İşleyiş” adlı konferans gerçekleştirildi.

Emet Vergi Dairesi Müdürü Sayın Mehmet YAPRAK ile Emet Mal Müdürü Sayın Cemalettin AYDIN konuşmacı olarak katıldılar.

Konferansın ilk bölümünde Sayın Mehmet YAPRAK vergi dairesinde işleyiş ve kendi teşebbüslerinden, Sayın Cemalettin AYDIN ise Mal müdürlüğündeki işleyiş ve tecrübelerinden kısaca bahsettiler.

Konferansın son bölümü ise soru ve cevap şeklinde geçti.

Konferans,  Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN’ ın hediye takdimi ve öğrencilere teşekkürleri ile sonlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, Cuma