Beyaz Show ve İstanbul Gezisi

                Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu’nda Sosyal Etkinlikler Hız Kesmeden Devam Ediyor.


                Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Öğr. Gör. Uğur SAYLAN tarafından 01.04.2016 tarihinde düzenlenen "Beyaz Show ve İstanbul Gezisi" yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Otobüs yolculuğunun ardından İstanbul'a ulaşan öğrenciler, güne tarihi yarımadada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haliç Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltı ile başladı.

                Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri daha sonra Süleymaniye Camii,  Beyazıt Camii, Kapalı Çarşı, Çemberlitaş, Sultanahmet, Ayasofya ve daha birçok mekânı gezerek İstanbul’un tarihi havasını yaşadılar.  

              Eminönü sahilinde balık-ekmek yiyen öğrenciler, akşam saatlerinde davetli oldukları Kanal D televizyonunda yayımlanan ve sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün üstlendiği ‘Beyaz Show’a izleyici olarak katıldılar. Beyazıt Öztürk ve konuklarının muhteşem performansını stüdyoda canlı olarak izleyen Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yayın sırasında sanatçıların söyledikleri şarkılara da eşlik ederek coşku dolu dakikalar yaşadılar. Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri program sonunda Beyazıt Öztürk ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.


                Beyaz Show ve İstanbul Gezisi ‘ne katılmaktan oldukça mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, bu tür sosyal faaliyetlerin sınavlar öncesinde kendilerine moral verdiğini ve bu etkinlikleri fırsat buldukça yapmak istediklerini dile getirdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, Pazartesi