19 Mayıs Gençlik Haftası

         18 Mayıs 2016 Çarşamba Günü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz tarafından Emet Termal Resort Otel’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

          Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin, Emet halkının ve her kesimin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Öğr. Gör. Âdem KARAKAŞ’ın desteği ile kısa sayılabilecek bir çalışma sonucunda hazırlanan organizasyonda, Hükümet Meydanından Simav Eynal Kaplıcaları Mehteran Ekibi ve Fener alayı eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüş Emet Termal Resort Otel’e kadar sürdü. Programına burada devam eden Mehter Ekibi Gösterileriyle Tüm izleyenleri mest etti. Ardından şiir okunması ve Okulumuz öğrencilerinin Komedi tiyatro gösterisi günü çok daha neşeli bir hale getirdi. Gösterinin sona ermesinden sonra sahneye gelen Müzik ekibimiz ve etkinliğimize katılımları ile büyük destek veren Osman TURAN ve DJ Sabri arkadaşlarımız ile kendilerinden geçen arkadaşlarımız hem böyle bir haftayı kutlamış oldu, hem de Final sınavları öncesi büyük bir moral depoladılar.

           Etkinlik günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde kutlandı. Etkinlik sürecinde desteklerinden dolayı Emet İlçe Kaymakamlığı’na, Emet Garnizon Komutanlığı’na, Emet Belediyesi’ne ve Emet Termal Resort Otel ailesine ve özveriyle çalışıp bugünün hazırlanmasına katkı sağlayan herkese ve büyük ilgi gösteren Emet halkına teşekkür edildi.

 

Son Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, Perşembe