Emet MYO’da Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Eğitim Programları Düzenlendi.

14.05.2016 Cumartesi günü 09:00 – 12:00 saatleri arasında “Sağlık Kurumlarında İletişim” ve 13:00-16:00 saatleri arasında “Sağlık Yöneticiliği” konularında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Gör. Serkan YÜCEL tarafından eğitim programları düzenlendi. 

Sabah gerçekleşen oturumda  “Sağlık Kurumlarında İletişim” ana başlığı altında İnsan ve İletişim, Kişiler Arası İletişim ve Sağlık, Sağlık Kurumlarında Empati, İkna Edici iletişim ve Zor Müşterilerle Başa Çıkma Yolları konularında bilgiler verildi.

Öğleden sonraki oturumda ise “Sağlık Yöneticiliği” ana başlığı altında Sağlık Kuruluşlarında Yönetim ve Organizasyon, Sağlık Kuruluşlarında Pazarlama, Sağlık Kuruluşlarında İnsan Kaynakları Yönetimi, Sağlık Hizmetleri Yönetimi ve Sağlık Kuruluşlarında Çağdaş Yaklaşımlar konularında bilgiler verildi.

Verilen eğitimlerle birlikte, öğrencilerimize çalışacakları sektörle ilgili yeni bilgiler kazandırılarak mezuniyet sonrasında sektörde daha donanımlı bireyler olmalarına katkı sağlandı. Öğrencilerimiz günün sonunda, mangal ve çiğ köfte partisi düzenleyerek günün yorgunluğunu doyasıya eğlenerek attılar.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi