Emet Meslek Yüksekokulu İdaresi ve Bölüm Temsilcileri Jandarmaya başsağlığı ve ’geçmiş olsun’ dileğinde bulundular.

19.12.2016 Çarşamba günü saat 15:30’da Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu İdaresi ve Bölüm Temsilcileri Kayseri’deki hain terör saldırısı sebebiyle Emet İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek destek verdi.

Emet İlçe Jandarma Bölük Komutanı Resul Murat Kılıçaslan ve görevli askerlerle görüşerek taziye dileklerini ileten Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan, Müdür Yardımcısı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Rıdvan Sezgin, Müdür Yardımcısı, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör.  Uğur Saylan,  Yüksekokul Sekreteri Ömer Büyük ve Bölüm Temsilcileri hain saldırıyı kınayarak  Kayseri’deki terör saldırısında yaralanan ve şehit olan askerler için başsağlığı ve ’geçmiş olsun’ dileğinde bulundular.

Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan,  "Milli birlik ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmadığını tarihin ta eski çağlarından bugüne kadar geldiğimiz tüm süreçlerde gördük. Bu tür olaylar Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaz aksine perçinleştirir. Milletimizden eminimiz. Allah böyle şeyler bir daha yaşatmasın. Milli birlik ve bütünlüğümüzden taviz vermeden her türlü fedakârlığa her zaman hazırız" şeklinde konuştu.

Emet İlçe Jandarma Bölük Komutanı Resul Murat Kılıçaslan ise Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu İdaresi ve Bölüm Temsilcilerinin gösterdikleri duyarlı davranışlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi