Emet MYO’da Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerine Yönelik Eğitim Programları Düzenlendi.

25.03.2017 Cumartesi günü 10:00 – 13:00 saatleri arasında “Yaşlı Bakım Hizmetleri” ve 14:00 – 17:00 saatleri arasında “Hastane Yönetimi ve Şikayet Yönetimi” konularında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Gör. Serkan YÜCEL tarafından eğitim programları düzenlendi.

Sabah gerçekleşen oturumda  “Yaşlı Bakım Hizmetleri” ana başlığı altında, Yaşlı Bakımında Temel Bilgiler, Yaşlı Bakım Hizmetlerinde İletişim, Yaşlılık Hastalıkları ve Bakım, Yaşlılık ve Beslenme, Yaşlılıkta Yaşam konularında bilgiler verildi.

Öğleden sonraki oturumda ise “Hastane Yönetimi ve Şikayet Yönetimi” ana başlığı altında, Hasta Kavramı, Hasta Psikolojisi, Hasta İhtiyaçları ve Çözümlemeleri, Şikayet Yönetimi, Hasta ve Çalışan Hakları konularında bilgiler verildi.

Verilen eğitimlerle birlikte, öğrencilerimize çalışacakları sektörle ilgili yeni bilgiler kazandırılarak mezuniyet sonrasında sektörde daha donanımlı bireyler olmalarına katkı sağlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, Pazartesi