Birinci Çocuk Şenliği Renkli Başladı

Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri ‘Birinci Çocuk Şenliği’ renkli başladı.

Emet Meslek Yüksekokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yeni nesillere büyük bir coşkuyla yaşatmak, onlara unutulmaz bir gün ve yüzlerinde hoş bir tebessüm bırakabilmek amacıyla 20.04.2017 tarihinde Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Rıdvan SEZGİN  koordinatörlüğünde Çocuk Gelişimi bölümü Öğrencileri ile Üç Eylül İlköğretim Okulu, Gazi Emet İlköğretim Okulu ve Gülten Dayıoğlu Anaokulunda bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Çocuklar hem eğlendi hem oynadı

Çocuklara balon dağıtımı ile başlayan etkinlikte, sandalye kapma ve balon patlatma oyunları başta olmak üzere çeşitli oyunlarla eğlendiren, Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri çocuklarla birlikte sınıfı süslediler ardından çocuklara yüz boyası yaptılar.

Drama, müzikal, dans ve sihirbazlık gösterilerini merak ve heyecanla izleyen çocuklar keyifli anlar yaşadı. Ardından çocuklara hediyeler verildi.

Birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı çocuk şenliğinde, çocuklar farklı ve güzel bir gün geçirirken, üniversite öğrencileri ise tekrar çocukluk günlerini yaşama fırsatı buldu. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi