Emet Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Coşkusu

Emet Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen mezuniyet ve kep atma töreni; Belediye Başkanı Mustafa Koca, Garnizon Komutanı Murat Kılıçaslan, Emniyet Müdürü Gökhan Yıldırım, Emetbor İşletme Müdürü Metin Aslan, ilçemiz oda başkanları, daire müdürleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve vatandaşların katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı. 


        Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını   okul müdürü Yrd. Doç. Dr Hasan Bircan yaptı. Bircan  protokol ve basın mensuplarına, iki yıl önce kendilerine emanet ettikleri çocuklarının bugün mezuniyet törenlerine katılan ailelerine katılımları için teşekkür ederken başladığı konuşmasında şunları ifade etti;

        “Bizler hep birlikte bir aileyiz. Sizleri daima evlatlarımız olarak gördük, hocalarımız ile birlikte sizleri geleceğe hazırlamak için çaba sarf ettik. Kaliteli eğitim vererek gelecek kariyerinizde sizleri farklı kılmak için elimizden geleni yaptık. İnanıyorum ki aldığınız eğitim sizleri farklı kılacak. Eğitim sadece okul hayatı ile sınırlı değildir, ömür boyu devam eder. Sürekli kendinizi yenileyin. Vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi seviniz. Milli ve manevi değerlerine bağlı birer vatan evladı olunuz. Yolunuz, bahtınız, aklınız ve ufkunuz açık olsun “dedi.

          Okul birincisi Çocuk gelişimi bölümü birincisi Tuğba Gezer’in konuşmasının ardından  üniversite folklor ekibinin gösterisi sunuldu. Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmaların yer aldığı sergi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Mezun olan öğrencilerin isimlerinin okunduğu ve bölümlerinde ilk 3’e giren öğrencilere plaket ve belgelerinin verildiği program, kep atma töreni ve geleneksel mezuniyet pilavı ikramı ile sona erdi.

 

Son Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2018, Pazartesi