Çocuk Gelişimi Bölümü Minikleri Ağırladı.

Meslek yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından Öğr. Gör. İbrahim Halil SARAÇ koordinatörlüğünde Çocuk ve Drama dersi kapsamında hazırlanan “Dürüstlük ”ve “Paylaşma” konulu drama etkinliğine Gülten Dayıoğlu Anaokulu öğrencileri katıldı.

Gülten Dayıoğlu Anaokulu Müdürü Ayşe TAŞ ve öğretmenleri eşliğinde Yüksekokulumuzu ziyaret eden öğrenciler, gerçekleşen etkinliği merak ve heyecan içerisinde izlediler.

Çocuklar farklı ve güzel bir gün geçirirken, Gülten Dayıoğlu Anaokulu Müdürü Ayşe TAŞ da yapılan etkinlikten memnuniyetini dile getirdi.  Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Rıdvan SEZGİN,  Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim Halil SARAÇ ve Gülten Dayıoğlu Anaokulu Müdürü Ayşe TAŞ benzer organizasyonların gerçekleşmesi konusunda mutabık kaldılar.  Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hasan BİRCAN da yaptığı açıklamada gerçekleşen etkinlikte emeği geçen hocalarımıza, öğrencilerimize ve ziyareti geçekleştiren Gülten Dayıoğlu Anaokulu yönetimi ve eğitimci kadrosuna teşekkürlerini ifade etti.  Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi