Meslek Yüksekokulu‘muzda Öğrencilerimize Çorba İkramı

Meslek Yüksekokulumuzda final sınavları öncesi öğrencilerimize çorba ikramı yapıldı. Yüksekokul akademik ve idari personelimizin de katıldığı etkinlikte soğuk ve karlı havalarda final sınavlarına gelen öğrencilerimiz ikram edilen çorbalara ilgi gösterdi.

Etkinlik sonrası konuşan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN “Sınav haftasında öğrencilerimizin moral ve motivasyona ihtiyaçları var. Biz de bu amaçla böyle bir etkinlik gerçekleştirmeye karar verdik. Umut ediyorum bu ikram, sınava yetişmek için sabah kahvaltı yapma fırsatı bulamayan öğrencilerimizin sınav performanslarına katkı sağlayacaktır." dedi.

Yapılan uygulamadan memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, sınav haftasında böyle bir uygulamanın güzel bir uygulama olduğunu belirterek teşekkür ettiler.