YÖK Başkanlığı Tarafından Meslek Yüksekokulumuza Verilen Mekanda Erişilebilirlik Ödülü Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal Tarafından Takdim Edildi.

Yüksek Öğretim Kurulu, son yıllarda “Engelsiz Erişim ve Engelsiz Eğitim" başlıkları altında çalışmalar yaparak tüm yüksek öğretim kurumlarını öğrencilerimiz için erişilebilir kılmaya yönelik adımlar atmış, fiziki mekân düzenleme ve kapsayıcı tasarıma ek olarak eğitim programlarının erişilebilirliği ve tüm sosyo-kültürel faaliyetlerde erişilebilirlik konularını ele alarak tüm öğrencilerimizi kampüs yaşamına kazandırmak amacıyla kriterler belirleyip bu kriterleri teşvik edici ödüllerle ilişkilendirerek "Engelsiz Üniversite Ödülleri" verilmiştir. Bu kapsamda Emet Meslek Yüksekokulumuz,  Mekanda  Erişilebilirlik ödülü almaya layık görülmüştür. Ödül, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL tarafından okulumuza, yapılan bir tören eşliğinde takdim edilmiştir. Törenin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat BAKIR  eşliğinde 560 gün sonra başlayan eğitim öğretim haftasının ilk dersine girmiş, ardından okulumuzun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi almıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2021, Salı