Türkiye Gençlik Vakfı (Tügva) Emet İlçe Başkanı Mustafa Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat Bakır ‘ I Makamında Ziyaret Etti.

Müdürlük makamında’ gerçekleşen ziyarette TÜGVA Emet İlçe Başkanı Mustafa ŞENER hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Gençlerin bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak projelerin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirten Meslek Yükseokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TÜGVA Emet İlçe Başkanı Şener’e teşekkür etti.
Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından Müdür Öğr. Gör. Vedat BAKIR'ın, TÜGVA Emet İlçe Başkanı Mustafa ŞENER'i uğurlamasıyla sona erdi.
Son Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2021, Çarşamba