Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat Bakır ve Beraberindeki Heyet Emet İlçe Müftüsü İsmail Çınar’a Nezaket Ziyarentinde Bulundular.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Serkan YÜCEL , Öğr. Gör. Vedat ÇETİN ve Yüksekokul Sekreteri Ömer BÜYÜK Emet İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR'ı makamında ziyaret ettiler.
Öğr. Gr. Vedat BAKIR, ziyaret sırasında Meslek Yüksekokulu faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe Müftüsü İsmail Çınar , ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirtirken; Emet Meslek Yüksekokulu ile çeşitli projelerde yer almayı önemsediklerini ifade etti. Müdür Öğr. Gör. Vedat BAKIR ise, Meslek Yüksekokulumuzun gelişmeye açık bir okul olduğunu ve hızlı bir büyüme gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.
Ziyaret, Kütahya Dunlupınar Üniversitesi Rektörü Kazım UYSAL' ın Ekosistemlerin Dilinden Yaratılış Kitabını'nı Müdürümüz BAKIR'ın Müftü ÇINAR'a hediye etmesi , İyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.
Son Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2021, Çarşamba