Emet Myo’ Dan İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Binasına Hayırlı Olsun Ziyareti

Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Vedat Bakır Müdür Yardımcılarımız Öğr. gör Serkan Yücel , Öğr. Gör. Vedat Çetin ve Yüksekokul Sekreterimiz Ömer Büyük Emet İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut’u ve hizmete alınan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını ziyaret etti.
Emet İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut hizmete alınan yeni bina ile ilgili bilgiler vererek bundan sonraki süreçte İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetlerini burada sürdüreceklerini ifade etti. MYO Müdürü Öğr. Gör.Bakır “İlçemizi güven ve huzuru için görev yapan, gecesini gündüzüne katan tüm Emniyet personellerine ve Emet halkına yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum. Bu Binanın yapımında emeğe geçenlere teşekkürü bir borç biliriz,” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. MYO Müdürü ve beraberindeki heyet tarafından İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut'a Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal yazmış olduğu; Ekosistemlerin Dilinden Yaratılış kitabını takdim edildi, Misafirperverliklerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürü Akbulut ve Emniyet personeline teşekkür edildi.
Son Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, Çarşamba