EMET MYO’da Oryantasyon Etkinlikleri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu’nda okula yeni başlayan öğrencilere yönelik Emet’e ve Üniversitemize uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oryantasyon etkinlikleri düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Yerleşkesi içerisinde yapılan Oryantasyon 2019-2020 etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz tarafından oluşturulan müzik grubu tarafından tüm öğrencilerimize konser verildi. Emet Belediyesi’nin desteği ile yerel sanatçılarda bu konserde yer aldı. Ayrıca etkinlikler boyunca ilçe esnaflarımız tarafından da öğrencilerimize yönelik ikramlar sunuldu.

Oryantasyon 2019-2020 etkinliklerine Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan ve Yüksekokulumuzun Akademik ve İdari personelleri de katıldı. Saylan, öğrenci topluluklarının standlarını tek tek gezerek toplulukların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ayrıca oryantasyon etkinlikleri kapsamında öğrencilere Bölüm Başkanları tarafından; Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Emet İlçesi hakkında genel bilgiler, Web sitesi, Öğrenci Bilgi Sistemi(OBS), E-yoklama, DPU Portal ve DPUMOBİL, Akıllı Kart Sistemi, Ders Geçme, Mezuniyet Koşulları ve Kayıt Yenileme, Yönetmelik ve Yönergeler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Hizmetleri, Öğrenci Toplulukları, Öğrenci Konseyi ve Sosyopark, Kütüphane ve İmkânları, Dış ilişkiler Koordinatörlüğü, ERASMUS ve FARABİ Programları, kariyer tercihleri ve iş bulma olanakları, Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğü (DPUKAMER) ve Faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirerek detaylı bilgiler verdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, Perşembe