Aday Öğrenci

İsteğe bağlı yabancı dil hazırlık sınıfı uygulamasına ilişkin koşullar:

Meslek Yüksekokulumuz Programlarında isteğe bağlı hazırlık sınıfı mevcut olup ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Staj, eğitim modeli (bir yılda kaç dönem uygulandığı, sektör ve işletmelerde uygulama eğitimi vb), endüstriye dayalı öğretim stajı, uygulamalı eğitimlerin nasıl yürütüldüğü ve stajların ilgili yükseköğretim kurumunun bulunduğu ilin dışında yapılıp yapılamadığına ilişkin koşullar:

Öğrencilerimizin 30 iş günü zorunlu staj dersi bulunmaktadır. Öğrenciler stajlarını ilimizde veya il dışında resmi kurumlarda veya özel firmalarda yapabilmektedir. Meslek Yükskeokulumuz staj uygulaları hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Mesleğin gerektirdiği kıyafet ve donanım malzemelerine ilişkin koşullar:

Eğitim ve öğretim faaliyetleri için mesleğin gerektirdiği kıyafet veya donanım malzemeleri ile ilgili bir zorunluluk bulunmamaktadır. Meslek Yüksekokulumuzda Bilgisayar Laboratuvarı bulunmaktadır.

Ders uygulamalarında kullanılacak sarf malzeme, araç ve gereç gideri; sınav, materyal ve eğitim öğretim hizmeti karşılığı öğretim giderlerine ilişkin koşullar:

Programda; Ders uygulamalarında kullanılacak sarf malzeme, araç ve gereç gideri; sınav, materyal ve eğitim öğretim hizmeti karşılığı öğretim giderlerine ilişkin koşul bulunmamaktadır.

Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışabilme imkânlarına ilişkin koşullar:

Öğrencilerimizin kısmi zamanlı olarak çalışma imkânları bulunmaktadır. Kısmi zamanlı çalışma ile ilgili bilgiler okulumuzun web sayfasından duyurulmaktadır.

Emet Meslek Yüksekokulunun Bulunduğu Yerleşke

Meslek Yüksekokulumuz Kütahya ilinin Emet ilçesinde bulunmakta olup Eğitim-Öğretim Meslek Yüksekokulumuz kampüsünde bulunan binalarda yürütülmektedir.  Konum Bilgisi İçin Tıklayınız

Program İçerikleri

Emet Meslek Yüksekokulunda yer alan programlara ilişkin bilgiler, kabul koşulları, ders müfredatları, mezuniyet koşulları, mezunların alacakları unvanlar, üst kademe eğitime geçişe ilişkin bilgiler, istihdam olanakları ve  ölçme ve değerlendirmeye ilişkin bilgiler, Üniversitemiz “Bilgi Paketi” sayfasında ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgi paketi sayfasına erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://obs.dpu.edu.tr/oibs/bologna

Çocuk Gelişimi Programı Tanıtım Sayfası İçin Tıklayınız.

Kimya Programı Tanıtım Sayfası İçin Tıklayınız.

Maliye Programı Tanıtım Sayfası İçin Tıklayınız.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Tanıtım Sayfası İçin Tıklayınız.

Sosyal Hizmetler Programı Tanıtım Sayfası İçin Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2023, Salı