Emet Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü Oryantasyon Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet Bölümü akademisyenleri tarafından 2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Etkinliği düzenlendi. Etkinlik okulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Vedat ÇETİN' in açılış konuşmasıyla başladı. Okulumuz Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ önderliğinde yapılan sunumda Web sitesi, Öğrenci Bilgi Sistemi, Dpu Mobil Uygulaması, Ders Geçme, Mezuniyet Koşulları, Kayıt Yenileme, Yönetmelik ve Yönergeler, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Faaliyetleri, Öğrenci Toplulukları, Kütüphane Faaliyetleri, Erasmus ve Farabi Etkinlikleri hakkında bilgiler verildi. Etkinliğe Sosyal Hizmet Bölümü akademisyenlerinden Öğr.Gör. Latife SÜRSAVUR ve  Öğr.Gör. Nesrin AÇIKGÖZ ile Yüksekokul Sekreteri Ömer BÜYÜK eşlik etti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021, Çarşamba