İlçemiz Eğrigöz Köyü İki Taş Kanyonunda “Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenlendi.

Emet Kaymakamlığı Proje Birimi faaliyetleri kapsamında, Emet Meslek Yüksekokulu işbirliği ile İlçemiz Eğrigöz Köyü İki Taş Kanyonunda “Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenlendi.
Güvenlik ve sağlık tedbirlerinin alındığı yürüyüşe Kaymakam Hasan ÇİÇEK, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet AKBULUT İlçe Jandarma Komutan Vekili Erdal ERCAN, Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan YÜCEL, Emet Meslek Yüksekokulu Sekreteri Ömer BÜYÜK , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Umut IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal ŞEN, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman AVCI, Günlüce Köyü Muhtarı Adem İNAN, Eğrigöz Köyü Muhtarı Ahmet Öztürk ve Üniversite öğrencileri katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2021, Cuma