EMET MYO ÖĞRENCİLERİNE KADIN, AİLE VE TOPLUM KONULU KONFERANS

Meslek Yüksekokulumuzda ’Kadın, Aile ve Toplum’ konulu konferans düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Tavşanlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli Psikolog Emine BİRAL'ın yanı sıra Emet MYO Müdür Yardımcılarımız Mehmet KILIÇ ve  Öğr. Gör. Nesrin AÇIKGÖZ, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Tavşanlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli Psikolog Emine Biral tarafından Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen öğrenci ve personele yönelik ’Kadın Aile ve Toplum’ konulu Konferansta; kadının toplumdaki yeri, çalışan kadın, evlilik, aile, annelik, kadına yönelik şiddet’ gibi konulara değinildi. KADES uygulamasının tanıtımı yapıldı.

Konferans, konuşmacının öğrencilerimizin sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, Salı