Emet Myo‘da Sosyal Hizmet Kuruluşlarının Tanıtımı Konferansı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz tarafından 16.10.2024 tarihinde “Sosyal Hizmet Kuruluşlarının Tanıtımı” konferansı düzenlendi.

Emet MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen, Sosyal Çalışmacı Aynur Ünlü Sarı'nın konuşmacı olduğu konferansa; akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Konuşmacı tarafından, sosyal hizmet alanının sadece belirli kurumlarla sınırlı olmadığı, özel eğitim dışında çok daha farklı işler de yapıldığı bilgisini verdiler. Sosyal hizmet öğrencisi olmanın büyük ayrıcalık olduğu belirtilen etkinlikte, öğrencilerin gelecekte oluşabilecek iş fırsatlarını iyi değerlendirmeleri gerektiği, kamu kurumlarının yanı sıra özel sektörde de çokça iş fırsatı bulunduğu tavsiyeleri verildi.

Konferans, konuşmacının öğrencilerimizin sorularını yanıtlaması ve fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2024, Çarşamba