EMET MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA YENİ YAPILANMAYA BELEDİYEDEN DESTEK TALEP EDİLDİ

Emet Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, Başkan yardımcısı Murat UYANIK, Ak Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman CİNER, Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR ile bir araya geldiler.

Okulda birlikte inceleme yapan heyete Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR, hayata geçirmek istedİkleri yeni projeleri aktararak, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan'dan destek istedi. Başkan DOĞAN’da EMYO' nun ilçe için önemini ifade ederek yapılacak her tür çalışmaya Emet Belediye’si imkanları dahilinde destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Emet Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan ek bina, sosyal tesis ve yeni bölümlere ilişkin proje dosyası başkanlara sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, Çarşamba