Meslek Yüksekokulu Müdürümüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerine Katıldı

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat BAKIR Cumhuriyet'in 98. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Bayramında tüm resmi daireler, özel kuruluşlar ve müesseseler Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile süslendi. Ayrıca, ilçenin giriş ve çıkışları ile ana meydan ve caddeleri Bayraklarla donatıldı.

Kutlamalara, 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 10:00’da Hükümet Konağı önündeki açık alanda (maske ve fiziki mesafe kuralına uyularak) düzenlenen tebrikat töreni ile devam edildi. Tebrikat töreninde Kaymakam Hasan ÇİÇEK, tebrikleri kabul etti. Ardından tören sunucusunun anonsu ile İstiklal Marşımız okundu ve Bayrağımız göndere çekildi. Daha sonra Kaymakam Hasan Çiçek tarafından Cumhuriyet Bayramının anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yapıldı.

Cumhuriyetimizin 98. Yılı Kutlamaları dolayısıyla düzenlenen “ Cumhuriyet” konulu Temel eğitim okulları 1. kademe resim, 2. kademe şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmasında birinci olan olan öğrencilerimize ödülleri Kaymakam Hasan ÇİÇEK, ikinci olan olan öğrencilerimize ödülleri Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN, Üçüncü olan olan öğrencilerimize ödülleri Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR tarafından verildi.29 Ekim günü ayrıca Cumhuriyet Bayramı etkinliği olarak süslenmiş/donatılmış mobil araç ile günün anlam ve önemiyle ilgili müzik ve ses yayını yapılmıştır.

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2021, Cumartesi