Meslek Yüksekokulumuzda Emet Gençlik Merkezi‘Nin Tanıtımı Yapıldı

Gençlik Hizmetleri Memuru Erdem ERDAL ve Ayşe Gül KARABABA tarafından 09.10.2024 tarihinde öğrencilerimize yönelik olarak, Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu'nda 09.10.2024 tarihinde Emet Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı Emet Gençlik Merkezi'nin tanıtımı ve faaliyetleri konulu toplantı gerçekleştirildi. Tanıtıma öğrencilerimizin yanı sıra akademik-idari personelimizde katıldı.

Emet Gençlik Merkezi'nin etkinlikler ve faaliyetlerinden haberdar olmak için İnstagram: @gsb_emetgm ve Twiter: @GSB_EmetGM sosyal medya hesaplarını Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin takip etmeleri  tavsiye edildi; Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik yapılabilecek çeşitli etkinlikler hakkında bilgi verildi.

Tanıtım programı soru cevap kısmı ve öğrencilerle birlikte fotoğraf çekiminin ardından sona erdi .

Son Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2024, Perşembe