MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA I. EMYO ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Emet Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesinde 24 Nisan 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliğe Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Vedat BAKIR, Mdr. Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ ve Öğr. Gör. Nesrin AÇIKGÖZ, Emet Esnaf ve Sanatkarları Odası başkanı Ramazan SEVAL, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, MYO öğrencilerimiz , çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.
Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Vedat BAKIR'ın koordinatörlüğünde yapılan , Emet İlçemizde eğitim gören 4-6 çocuklara yönelik şenlik kapsamında dans, müzik, oyun, boyama gibi etkinliklerle çocuklara eğlenceli bir ortam sunuldu. Gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, öğretmenleri ve görevliler gözetiminde doyasıya eğlendi. Çocuklara şenlik süresince çeşitli ikramlar yapıldı.
Tüm gün süren etkinlik katılımcıların beğenisini topladı.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, Perşembe