Emet MYO’da Afet Farkındalığı Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu, AFAD Kütahya İl Müdürü Ahmet Ali Artun’un konuşmacı olarak katıldığı Afet Farkındalığı başlıklı seminere ev sahipliği yaptı.

Emet Meslek Yüksekokulu Amfisi’nde düzenlenen etkinliğe, konuşmacı AFAD Kütahya İl Müdürü Ahmet Ali Artun’un yanı sıra Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Serkan Yücel ve Öğr. Gör. Vedat Çetin ,akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Seminerde afet öncesi, sırası ve sonrası aşamalarından yapılması gerekenler hakkında etkileşimli bir çalışma gerçekleştirilmiş ayrıca öğretmen adayı öğrencilerimiz AFAD gönüllüğü konusunda bilgilendirildi. Seminerin sonunda öğrencilerimiz arasında afet farkındalığı hakkında düzenlenen yarışmada ilk 5’e girenlere AFAD tarafından hediyeler verildi.

Seminer, Öğr Gör. Vedat Bakır’ın Ahmet Ali Artun’a katılımlarından dolayı teşekkürü ve hediye sunumuyla sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, Salı