Meslek Yüksekokulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuzda 17 Mart Perşembe günü "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" sebebiyle Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yrd. Öğr. Gör. Serkan Yücel'in hazırladığı, moderatörlüğünü MYO Öğrencimiz Tuğba Uludağ' ın yaptığı anma programı gerçekleştirildi.

Emet MYO Amfisi'nde gerçekleştirilen anma programına MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Serkan Yücel ve Öğr. Gör.Vedat Çetin, MYO Sekreteri Ömer Büyük , akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programı Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizden Kader Memiş'in günün anlam ve önemini belirten konuşması, Fırat Ogedağ, Rabia Pala , Hatice Elaldı tarafından Çanakkale konulu şiirlerin okunması , Duygu Özcan tarafından "Çanakkale Türküleri" söylenmesi Çanakkale Zaferi ve Gençlik konulu sinevizyon gösterisi ile Program sonlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2022, Pazar