Meslek Yüksekokulumuz Kimya Teknolojisi Programından ‘‘Eti Maden İşletmeleri, Emet Bor İşletme Müdürlüğü‘‘ne Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulumuz Kimya Teknolojisi programı, öğrencileri, Bölüm Bşk. Öğr. Gör. Vedat ÇETİN ve Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ALP ARICI eşliğinde , gözetiminde Eti Maden İşletmeleri, Emet Bor İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan üretim fabrikasına, kimya laboratuvarındaki işlemleri analiz etmek amacıyla teknik gezi düzenlediler.

Öğrencilerimiz ve akademik personellerimiz teknik gezi imkânı sağlayan Emet Bor İşletme Müdürü Sn. Ersan AYTEN ve yardımları için Doç. Dr. Mehmet SAVAŞ'a ve  tüm Emet Bor İşletme Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerini sundular. Gezi; Emet Bor İşletme Müdürlüğü  önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, Pazartesi