Emet Myo‘ Da Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) "Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele" semineri düzenlendi.

Etkinliğe, Tavşanlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görev yapan Sosyolog Seçil SARGIN YAMAN ' ın konuşmacı olarak katıldığı seminere Tavşanlı Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Havva GÜMÜŞ ile Meslek Yüksekokulun akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci de katıldı. Sosyolog Seçil SARGIN YAMAN, yaptığı sunumda kadına yönelik şiddet türlerinden bahsederek mücadele konusunda alınması gerekli önlemler ve ilgili mevzuatlar konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Etkinlik sonunda MYO Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR, verdikleri bilgiler dolayısıyla konuşmacılara teşekkür ederek kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda herkese önemli görevler düştüğünü ve bu konuda duyarlı olunması gerektiğini vurguladı. MYO Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR ve MYO Müdür Yrd. Serkan YÜCEL ' in teşekkür belgesi takdimi ile sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, Salı