DPÜ Emet MYO‘da Çocuk Gelişimi Konulu Söyleşi

DPÜ Emet MYO’da Çocuk Gelişimi Konulu Söyleşi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın konuşmacı olarak katıldığı Nevzat Tarhan İle Çocuk Gelişimi konulu söyleyişi düzenlendi.

 

Emet Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen Nevzat Tarhan ile Çocuk Gelişimi başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın yanı sıra üniversitemizden çok sayıda akademik ve idari personel de katıldı. Moderatörlüğünü Emet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır’ın yaptığı söyleyişi yoğun ilgiyle karşılandı. Söyleşide kişilik gelişiminde 0-6 yaş döneminin öneminden, geleneksel eğitim yöntemleri ile modernizmin dengesinden, aile içi değerlerin gelişiminden, oyunun gelişime olan etkisinden ve annelik konuları üzerine paylaşımlarda bulunuldu. İdeal bireylerin yetişmesinde önemli rol oynayan bebeklik ve çocukluk döneminin gelişimsel beklentilerinden bahsedildi. Son olarak Prof. Dr. Nevzat Tarhan, çocuk gelişimi uzmanlarına çeşitli önerilerde bulundu.

Program Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Vedat Bakır’ın Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’a teşekkür mesajı ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2021, Perşembe