Dpü Sem, Dpü Dilmer ve Dpü Kamer‘ İn Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerimize yönelik 06 Aralık Salı Günü Saat 10:30' Da DPÜ SEM, DPÜ DİLMER Ve DPÜ KAMER' İn Tanıtım Ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Tanıtım Emet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlendi , tanıtıma konuşmacı olarak  Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (DPÜSEM) Müdürü Öğr. Gör. Bülent Gül katıldı. Gül, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinin DPÜ SEM'in DPÜ DİLMER'in ve DPÜ KAMER'in akademik ve idari personeli ile öğrenciler başta olmak üzere herkes için iş ve yaşam hayatlarında işine yarayacak eğitimler düzenlediğini belirtti.  Programa öğrencilerimizin yanı sıra akademik ve idari personelimizde katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2022, Çarşamba