Emet MYO‘ da 24 Kasım Öğretmenler Günü Toplantısı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir araya geldi.24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Emet Meslek Yüksekokulumuzda görev yapan akademik personel için; Meslek Yüksekokulumuz toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi.

Toplantının açılışında, akademisyenlerinde aynı zamanda birer öğretmen olduğunu belirterek, öğretmenler Gününü tebrik ederek konuşmasına başlayan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR çabası, gayreti, ekibinin gayreti ve çalışması ve akademik kadronun çabası İnşallah en kısa zamanda Meslek Yüksekokulu’nun ismine yakışır bir noktaya geleceğine inanıyoruz.” dedi. Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Serkan YÜCEL , Müdür Yrd. Öğr. Gör. Vedat ÇETİN ve tüm akademik personelin katıldığı toplantıda Müdür Öğr. Gör. Vedat BAKIR 24 Kasım Öğretmenler Gününde akademik personelle bir araya geldiklerini belirterek, akademisyenlerin Öğretmenler Gününü tebrik etti.

Müdür Öğr. Gör. BAKIR, “Meslek Yükseokulu' muzun yerleşkesi henüz yeni gelişiyor, sosyal tesislerimiz artıyor. Üzerimize düşeni yapmaya, öğrencilerimize güzel imkanlar sağlayacak şekilde alt yapımızı güçlendiriyoruz.” dedi. Akademisyenlerin eğitim camiasında birer nefer olduğunu belirterek katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2021, Perşembe