Bağımlılıklarla Mücadele Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi  (DPÜ) Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın konuşmacı olarak katıldığı Bağımlılıklarla Mücadele başlıklı etkinlik, 26 Aralık 2023 Salı günü saat 10.30'te çevrim içi olarak, Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleşti.

DPÜ'nün tüm yerleşke ve binalarındaki konferans salonu ve amfilerde eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinlik, canlı yayınla dünyanın her yerinden izlendi. Etkinliğe  MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat BAKIR, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ ve Öğr. Gör. Nesrin AÇIKGÖZ, Yüksekokul Sekreterimiz Ömer BÜYÜK, akademik personeller, idari personeller,ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektörümüzün çevrimiçi bağlanması ve konuşmasının ardından, yine Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda yüz yüze olarak Yeşilay Temsilcisi  Pınar EKER tarafından bağımlıkla mücadele konusunda  konferans verildi. Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ tarafından Yeşilay eğitmeni Cansu AKALP GÜLTEKİNLİ' ye  ve Yeşilay Temsilcisi  Pınar EKER' e Mdr. Yrd. Nesrin AÇIKGÖZ tarafından teşekkür belgesi verildi. Program bitiminde ise konularımızla Meslek Yüksekokulumuz  Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR makamında bir süre sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, Salı