DPÜ Emet Meslek Yüksekokulu Geleceğe Nefes Oldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu tüm Türkiye’de 11 Kasım günü saat 11.11’de başlatılan 11 milyon fidan dikim seferberliğine katıldı.

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulu kampüs alanında oluşturulan ağaçlandırma bölgesine fidan dikildi.

Ülkemiz genelinde, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü eş güdümünde, 2023 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşması hedefiyle başlatılan Geleceğe Nefes seferberliğine Emet Meslek Yüksekokulumuz da katıldı.

Emet Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen fidan dikimi törenine; Emet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan, Emet Belediye Başkan Yardımcısı Murat Uyanık, Emet Belediye Meclisi Üyesi Ramazan Sezer, Emet Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelleri ile öğrencileri katıldı.

Geleceğe Nefes adı altında başlatılan seferberliğe katılanlar, iğde, akasya, sedir, badem ve ceviz olmak üzere diktikleri fidanlarla ülkemizin geleceğine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, Perşembe