Emet MYO’da Tutum Yatırım Ve Yerli Malları Haftası

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım Ve Yerli Malları Haftası ülkemizde uzun yıllardır kutlanan, yerli malını almayı ve tutumlu olmayı teşvik eden önemli bir etkinliktir. Bu bağlamda, Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde de gelenekselleşen ve bu yıl üçüncüsü Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel’in öncülüğünde düzenlenen etkinlik, akademik ve idari personelin de yoğun katılımıyla 18 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı bu haftada,  Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü öğrencilerimizin kendi el emekleri ile hazırladıkları yiyecek ve içeceklerden oluşan ürünlerin yer aldığı yerli malı sofrası renkli görüntülere sahne oldu. Ayrıca Sağlık Kurumları İşletmeciliği Öğr. Gör. Tamer Bayram’ın kendi elleriyle hazırlamış olduğu çiğ köfte tüm katılımcıların hem gözüne hem de damağına hitap etti.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan, yerli malı kullanmanın ve sahip çıkmanın bilinçli yurttaş olmak adına oldukça önemli olduğunu belirttiği konuşmasının devamında başta Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel’e, katılım gösteren tüm akademik ve idari personelimize ve emekleri ile sofrayı donatan öğrencilerimize teşekkür ederek, gelecek hafta başlayacak olan final sınavlarında öğrencilerimize başarılar diledi.

 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, Çarşamba