Emet Meslek Yüksekokulu Gençlerine “Evlilik Öncesi Eğitim” Semineri Düzenlendi. (21.10.2015)

 

         Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulunun organizasyonu ile  21.10.2015 tarihinde saat 13.00 ve 17.00’ de Emet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda, okulumuz öğrencilerine yönelik, “ Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim?” konulu Evlilik Öncesi Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

          Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden uzman kişiler tarafından verilen seminerde yeni evlenecek ve evli çiftlere mutlu bir birliktelik sürdürme, sorunsuz bir aile olmanın püf noktaları anlatıldı. Evliliğin sosyal yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğu belirtildi. Evlilikte sıklıkla yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ve aile içi şiddet konuları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.

           Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN seminer sonunda, sağlam bir zemin üzerine kurulmuş evlilik kurumunun ve bu kurum içerisinde yetişen çocukların mutlu ve huzurlu yarınları oluşturacağına inandıklarını dile getirerek Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi