Meslek Yüksekokulumuzdan Emet Bor İşletme Müdürlüğü Tesislerine Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Kimya Teknolojisi programları öğrencilerimizle birlikte, 08.04.2019 Pazartesi günü Emet Bor İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan üretim fabrikasına, süreç yönetimleri, iş akışları, üretim yöntemleri, iş sağlığı ve güvenliği gibi konularda öğrencilerimize yerinde bilgi vermek amacıyla,  Sağlık Kurumları İşletmeciliği program başkanı Öğr. Gör. Serkan YÜCEL, Kimya Teknolojisi program başkanı Öğr. Gör. Vedat ÇETİN, Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı Öğr. Gör. Tamer BAYRAM ve Kimya Teknolojisi programı Öğr. Gör. Tuğba ALP ARICI nezaretlerinde teknik gezi düzenlendi.

Emet Bor işletmesi müdür yardımcısı Doç. Dr. Mehmet SAVAŞ tarafından karşılanan gurubumuza, dünya rezervini karşılayacak bor rezervinin yüzde 40’ının Emet’te olduğuna dikkat çekilerek, işletmenin çalışma yapısı, bor madeni ve kullanım alanları, dünya ve Türkiye’deki rezerv durumu, bor işletmelerinin geleceğe yönelik vizyonu hakkında detaylı bilgiler verildi. Sunumun ardından öğrencilerimiz bazı üretim işlemlerini yerinde görme fırsatı yakaladılar.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, Çarşamba