Emet MYO’ da Lösemili Çocuklar Haftası Farkındalık Etkinliği

Emet MYO’ da 08.11.2019 tarihinde Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri tarafından Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında etkinlik yapıldı.

LÖSEV’in 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık oluşturmak için “Hadi sende maskeni tak ve fotoğrafını #lösev1998 etiketi ile paylaş” kapsamında Emet MYO sosyal hizmetler bölümü öğrencileri farkındalık etkinliği düzenlediler. Öğrencilerin düzenlediği bu etkinliğin amacı okul içeresinde ve Emet İlçesi’nde maskeyle dolaşarak hem Yüksekokul öğrencilerinde hem de Emet İlçesi’nde tıbbi tedaviyle tam iyileşme şansı yüksek olan akut lösemiden korkulmaması gerektiğini hatırlatmak, lösemi tedavisi görenlere maddi ve manevi destek vermenin amacını vurgulamaktır.

Etkinliğe Emet MYO’dan Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Zeliha EROL, Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Mehmet KILIÇ Öğr.Gör. Latife SÜRSAVUR, Öğr.Gör. Vedat BAKIR ve Öğr.Gör. Nesrin AÇIKGÖZ’ de katıldı. Lösemi hastalığı teşhisi sonrası çocuklar oldukça zorlu bir tedavi sürecine giriyor diyen Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Zeliha EROL,  Emet MYO öğrencilerini ve Emet Halkını bu anlamlı günde farkındalık çalışmasını yapan bütün öğrencilere teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2019, Salı