“Evlilik ve Aile Hayatı” adlı konferans düzenlendi.

Emet Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Sosyolog- AEP Eğitimcisi Seçil Sargın Yaman tarafından “Evlilik Ve Aile Hayatı” konulu seminer verildi. Seminere Emet MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan BİRCAN, idari kadro, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Eş seçiminde dikkat etmemiz gerekenler başlığıyla; önceliklerimizin neler olması gerektiği vurgulandı. Aslında evlenen kim başlığıyla; sadece çiftlerin değil aynı zamanda ailelerin de evlendiğine dikkat çekildi. Aşk mı sevgi mi başlığıyla; eş adayını tam tanımadan böylesi bir ciddi işe erken karar verilmemesi gerektiği anlatıldı. Uygun bir eş nasıl olmalı, hangi vasıfları taşımalı, kültürel farklılıkların dikkate alınması vb. başlıklar çerçevesinde “Evlilik ve Aile Hayatı” konulu seminer tamamlandı.