Emet MYO‘da Oryantasyon Eğitimi Verildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu'nda, okula yeni başlayan öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi verildi. Programın giriş kısmında Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN öğrencilere okulumuz hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Tuğba KANMAZ ve Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ öğrencilere Kütahya Dumlupınar Üniversitesi hakkında genel bilgiler, Web sitesi, Öğrenci Bilgi Sistemi(OBS), E-yoklama, DPU Portal ve DPUMOBİL, Akıllı Kart Sistemi, Ders Geçme, Mezuniyet Koşulları ve Kayıt Yenileme, Yönetmelik ve Yönergeler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Hizmetleri, Öğrenci Toplulukları, Öğrenci Konseyi ve Sosyopark, Kütüphane ve İmkânları, Dış ilişkiler Koordinatörlüğü, ERASMUS ve FARABİ Programları, Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğü (DPUKAMER) ve Faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirerek detaylı bilgiler verdiler. Programın akabinde Bölüm Başkanları, Yüksekokul Sekreteri ve öğrenci işleri personelleri kendilerini tanıtarak; bölüm ders içerikleri, mezuniyet şartları, kariyer tercihleri ve iş bulma olanakları hakkında detaylı bilgiler verdiler. Oryantasyon Programı soru-cevap kısmıyla tamamlandı.
       Oryantasyon Programı ile akıllarında soru işareti kalmayan öğrenciler, programın çok verimli geçtiğini belirttiler.