Faaliyetler
Emet MYO’da Kalite Toplantısı
- Ana Sayfa
- Faaliyetler
- 2025-2026 Yılı Etkinlikleri / Emet MYO’da Kalite Toplantısı
Emet Meslek Yüksekokulumuzda “Kalite Meslektaş Paylaşımları Yaygınlaştırma Toplantısı” gerçekleştirildi.
Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonu’nda 20.05.2026 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mesut YAZICI, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Zeliha Erol SAYLAN, Yüksekokul Sekreterimiz Ömer BÜYÜK ile akademik ve idari personel katıldı.
Üniversitemizde kalite kültürünün yaygınlaştırılması, iyi uygulama örneklerinin paylaşılması ve akreditasyon süreçlerine yönelik kurumsal farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen Kalite Meslektaş Paylaşımları Etkinliği kapsamında yapılan toplantıda, kalite süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda, akredite birimlerin deneyimleri, süreçlerde elde edilen kazanımlar ve iyi uygulama örneklerinin kurum içinde paylaşılmasının önemi üzerinde duruldu.
Ayrıca toplantıda, kalite kültürünün yalnızca belirli birimlerle sınırlı kalmaması, tüm akademik ve idari personelin katkısıyla yaygınlaştırılması gerektiği ifade edildi. Kurumsal öğrenmeye katkı sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar değerlendirilerek, kalite süreçlerinde ortak hareket etmenin ve tecrübe paylaşımının önemi vurgulandı.
Toplantı, kalite çalışmalarına ilişkin görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)