Emet MYO’da Ağaç Dikme Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu Maliye Bölümü öğrencileri, yüksekokullarının çevresine 100 ağaç fidanı dikti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu Maliye Bölümü öğrencileri, ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Emet Meslek Yüksekokulu Maliye Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Rıdvan SEZGİN danışmanlığında Maliye Bölümü öğrencileri  tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Yüksekokul kampüs alanı içerisine fidanlar dikildi.

Etkinliğe, Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur SAYLAN, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ,  Maliye Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Rıdvan SEZGİN ile Maliye Bölümü öğrencileri katıldı.

Etkinliğe katılan Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur SAYLAN “Bugün öğrencilerimiz ile birlikte fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Amacımız hem insanlara hem de doğaya saygılı bireyler yetiştirmektir. Doğaya saygının en önemli göstergelerinden biri de ağaç dikmektir. Bu nedenle bu tür etkinliklerin her yıl artarak devam edeceğini umuyorum. Etkinlikte emeği geçen Bölüm Başkanımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2019, Pazartesi