Emet MYO- Hisarcık MYO Koordinasyon Toplantıları

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu ve Hisarcık Meslek Yüksekokulu yönetim kadroları koordinasyon toplantılarında buluştu.  Toplantıların ilki Emet Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Toplantılara Emet Myo Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan, Hisarcık Myo Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış, Emet Myo Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Zeliha Erol ve Öğr. Gör. Tuğba Kanmaz, Hisarcık Myo Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Arif Emre Şen ve Öğr. Gör. Burak Kavaslar ile Emet Myo Sekreteri Ömer Büyük ve Hisarcık Myo Sekreteri Arif Köylü katıldılar. Toplantılarda iki komşu kardeş ilçenin Meslek Yüksekokulları 2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminde eğitim, sosyal, kültürel alanlarında birlikte yapmayı planladığı konuları konuştular. Toplantıların ikincisi ise Hisarcık Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, Perşembe