Hisarcık Meslek Yüksekokulu ve Emet Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Dumlupınar Şehitliğine Anlamlı Ziyaret

Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur SAYLAN, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet DANIŞ, Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Zeliha EROL ve Hisarcık Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Tevfik KARAŞAHİN idaresindeki yaklaşık 90 öğrenci Kurtuluşun kenti olan Dumlupınar ilçesine 7 Aralık Cumartesi günü Hisarcık Belediyesinden ve Emet Belediyesinden alınan araçlarla bir gezi gerçekleştirdi. Burada Dumlupınar Belediyesi’nde görevli olan Yunus YEŞİLPINAR liderliğinde Dumlupınar Şehitliği, Dumlupınar Müzesi, Atatürk Evi ve Zafertepeçalköy gibi yerleri gezen grup daha sonra Kütahya gezisi ile etkinliklerini bitirdi. Ortak bir gezi düzenleme fikrinin daha öncesinde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında alındığını belirten Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur SAYLAN ve Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet DANIŞ gezinin düzenlenmesinde katkı sağlayan her iki ilçenin yerel yönetimlerine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019, Çarşamba