Emet Meslek Yüksekokulu Batı Anadolu E-İhracat Konferansında

WORLDEF, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi iş birliği ile düzenlenen Batı Anadolu E- İhracat Konferansı 2020, Kütahya Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleşti. Konferansa Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağca, WORLDEF Başkanı Ömer Nart, KÜTSO Başkanı İsmet Özotraç ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, STK Temsilcileri ile farklı sektörlerden çok sayıda kişi katıldı. Emet Meslek Yüksekokulu olarak akademik personelimiz Öğr. Gör. Tamer Bayram ve okulumuz öğrencileri konferansa katıldı.

WORLDEF ’in Türkiye’de e-ihracat farkındalığını artırmak amacıyla düzenlediği e-ihracat konferansları çerçevesinde e-ihracat profesyonelleri Kütahya’ya geldi. Batı Anadolu E- İhracat Konferansı 2020’de, e-ihracat uzmanları deneyimlerini bölgenin iş çevreleri ile paylaştı. Açılış töreninin ardından konferans, sektörün uzmanları tarafından verilen sınır ötesi e-ticaret uygulamaları ve kullanışlı çözümlerin anlatıldığı; Kütahya’daki yerel üreticilere, bölgede önde gelen şirket yöneticileri ve işletmelerine elektronik ihracat hakkında bilgi sağlayacak bilgilerin verildiği oturumların ardından sona erdi.

Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri; konferansın kendileri açısından çok verimli geçtiğini vurguladı. Öğrenciler aynı zamanda, “e-ihracat uzmanlarının bilgilendirmeleri ve e-ihracat başarı hikayeleri e-ihracata olan bakış açımızı değiştirdi ve bizi cesaretlendirdi” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2020, Salı