Eti Maden İşletmeleri Emet Bor İşletme Müdürlüğü Tesislerine Teknik Gezi (23.10.2015)

Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu Kimya bölümü öğrencileri, 23 Ekim 2015 tarihinde Emet MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN ve Kimya Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Vedat ÇETİN nezaretinde, Eti Maden İşletmeleri Emet Bor İşletme Müdürlüğü Tesislerine bir teknik gezi düzenlediler.

Kimya Bölümü öğrencilerinin bir üst öğrenim kurumuna adaptasyonunu sağlamak, bilgi, görgü ve iletişim becerilerini geliştirme ve alanları ile ilgili değişik uygulamaları yerinde görmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiler.

Bu gibi Teknik ziyaretlerin öğrencilere faydalı olduğuna dikkat çeken Emet MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN, “Öğrencilerimiz gezi sayesinde kolemanitten borik asit elde ediliş aşamalarını fabrika ölçeklerinde öğrenme ve araştırma laboratuvar ortamını görme fırsatı buldular” şeklinde görüş bildirdi.

Öğrenciler teknik gezi ile ilgili memnuniyetlerini dile getirirken, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.