Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerimiz Travel Turkey İzmir Fuarı’nda

Emet Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, MYO Müdür Yardımcısı Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Uğur SAYLAN danışmanlığında, 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşen ve Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan “Travel Turkey İzmir” fuarına katıldı.

Gelişen turizm sektörünü yakından takip etmek ve yüksekokulda edinmiş oldukları bilgilerine yeni boyutlar kazandırmak amacıyla etkinliğe katılan öğrenciler, sektördeki satış teknikleri hakkında bilgiler edinirken, tur şirketleri ve otel işletmeleri ile de staj ve iş görüşmeleri yapma fırsatı buldu.

Öte yandan etkinliğe katılan öğrenciler; Kütahya’nın turizm değerleri olan Frig Vadileri ve Aizanoi Antik Kenti, kuruluşun anası Hayme Ana, Başkomutan Tarihi Milli Parkı Şehitlik ve anıtları, Kütahya’nın geleneksel kıyafetleri, termal kaplıcaları, çini sanatı, gümüş işlemeciliği, madenleri ve yöresel kıyafetlerinin tanıtıldığı Kütahya standını da ziyaret etti. Öğrenciler Kütahya standında Kütahya Valimiz Sayın Şerif YILMAZ ile de sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, Perşembe