Çocuk Gelişimi Bölümü’nden Çocuk Evleri Sitesi’ne Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim Halil SARAÇ nezaretinde 16 Aralık 2015 tarihinde Sosyal Hizmet dersi kapsamında Kütahya il merkezinde bulunan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’ne ziyarette bulundular.

Çocuk Evleri Sitesi Müdür Yardımcısı Temur UZUNCA tarafından karşılanan öğrencilerimiz, 15’erli gruplar halinde evleri ziyaret ederek çocuklarla tanışma ve konuşma fırsatı yakaladı. Çocuklarla 1 saati aşkın geçirilen vaktin ardından kurumun çok amaçlı konferans salonunda Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Kadir ERGANİ tarafından kurumun işleyişi ve genel olarak kurumda kalan çocukların profilleri hakkında bilgi aldılar. Ayrıca Kurum Müdürü Kadir ERGANİ ve Müdür Yardımcısı Temur UZUNCA öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Sosyal Hizmet dersi kapsamında gerçekleştirilen teknik geziden öğrenciler memnuniyetlerini dile getirirken, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.