Şiir ve Müzik Dinletisi Büyüledi

Üniversitemiz Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ayşe ERGİN tarafından düzenlenen Şiir ve Müzik Dinletisi 25 Aralık 2015 Cuma günü Emet Termal Resort Hotel Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Söz ve müziğin iç içe olduğu gecede final sınavları öncesi moral ve motivasyon bulan öğrencilerimiz okulumuz akademik ile idari personeli yoğun ilgi gösterdiler.

Programda sahne alan öğrenciler birçok ünlü şairin eserleri ile yöresel türkülerden bir sunum yaparak izleyenlere keyifli bir gün yaşattı.

Öğrencilerin müzik eşliğinde seslendirdikleri bir birinden güzel şiir dinletisi ile renklenen gece,  Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN’ın “Kalbimizde heyecan ve takdir hisleri uyandıran sonrada gidip iç dünyamızda estetiğe dönüşüp bizlere emsalsiz dakikalar yaşatan öğrencilere, emeği geçen akademik ve idari personel ile tüm çalışanlara huzurlarınızda sonsuz şükranlarımı sunuyorum”  ifadeleri ile sonlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, Perşembe