Kimya Teknolojisi Bölümü Öğrencilerimizden Herkim Polimer Kimya Sanayii ve Tic. A.Ş.’ye Teknik Gezi

Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Bölümü öğrencileri,  22.04.2016 tarihinde Öğr.Gör. Vedat ÇETİN  gözetiminde İzmir Organize Sanayii Bölgesinde faaliyet gösteren Herkim Polimer Kimya Sanayii ve Tic. A.Ş.’ye  teknik gezi düzenlediler.

Genel olarak boyanın elde edilişi ve işlenme süreci hakkında fabrika yetkilileri tarafından bilgi almanın ve yerinde inceleme yapmanın hedeflendiği teknik gezi kapsamında, fabrika üretim ve işleme prosesine ilişkin Laboratuvar ve Ar-Ge birimlerinde gerçekleştirilen işlemler hakkında fabrikanın kimya mühendisleri tarafından brifingler verildi.

Gezi sırasında fabrika müdürü Hasan Ömer Bey “Öğrencilerimizin Herkim A.Ş.’ de staj yapmalarından mutluluk duyacaklarını, boya teknolojisi konusunda Emet MYO ile her türlü bilgi alış verişine açık olduklarını ve fabrika boya uzmanlarının Yüksekokulumuzda Genel Sanayii Boyaları, Polyesterler ve Reçineler hakkında seminerler verebileceklerini” ifade ettiler.

Başta fabrika müdür Hasan Ömer Bey ve     Kimya Mühendisleri olmak üzere tüm fabrika çalışanlarının misafirperverlikleri ve özverili yaklaşımları geziye katılan öğrencilerimiz ve hocalarımız tarafından memnuniyetle karşılanan teknik gezi eşsiz güzelliklerle dolu İzmir’ in gezilmesi ile son buldu.

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi