Milletvekili Kavuncu’nun Yüksekokulumuza Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Vural Kavuncu, Emet meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

           Vural Kavuncu,   28.12.2016 Çarşamba Günü saat 16:00’ da Yüksekokulumuz Amfisinde okul idaresi, akademisyen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.15 Temmuz süreci, Yeni anayasa çalışmaları, ülkenin içeride ve dışarıda terörle olan mücadelesi hakkında öğrencilerle sohbet eden Milletvekili Kavuncu, öğrencilerin sorunlarını da dinledi.

“Ülkemizin geleceği için siz gençlerimize güveniyoruz.”

Vural Kavuncu, “Hükümetimiz 15 Temmuz süreci ile birlikte şizofren bir kişiliğe sahip sözde lider ve işin garibi bunların arkasından giden eğitimli birçok vatan haini ile etkin bir şekilde mücadele etmektedir. Çeşitli terör örgütleri ile işbirliğine giderek ülkeyi bölmek için hala yurt içi ve yurt dışında yoğun faaliyet göstermeye çalışan Fetö terör örgütü ve diğer terör örgütleri ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Türkiye’nin Suriye’de ne işi olduğu soranlar, Kilis’te, Antep’te, Urfa’da patlayan bombaların hesabını veremiyorlar. Ülkemizi bu bombaların patlamasına sebep örgütleri, yerlerinde bataklıklarını kurutmak için ülkemiz de şimdi bir ve beraber olma zamanıdır. Çünkü atalarımız bu cennet vatanda bizlerin rahat bir şekilde yaşaması için canlarını verdiler. Onlara minnet borcumuz var. Bizlerde çocuklarımız, torunlarımız için bugün çalışmak, mücadele etmek zorundayız. Gerekirse bu yolda şehitler vermeye, şehit olmaya hazırız. Ülkemizin geleceği için siz gençlerimize güveniyoruz “dedi.

 

“Okuyup araştırın, sizlere servis edilen dayatmalara itibar etmeyin.

Yaşanan bu olumsuz süreçte bile yatırımların da aynı kararlılıkla devam ettiğini belirten Milletvekili Kavuncu yeni anayasa çalışmaları hakkında da öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilerden kendilerine servis edilen manşetleri almayarak okuyup, araştırmalarını isteyen Kavuncu, “Hepimizin farklı dünya görüşleri olması normaldir. Zaten aynı görüşlerde olmamız doğallığa aykırı. Ancak sizlere anayasa rejim değişimleri ile diktatörlüğün geldiği, tek parti tek lider anlayışına gidildiği gibi manşet klişe söylentilere asla itibar etmeyin. Sizlerin bilgi, birikim ve tecrübelerinize güveniyoruz. Okuyup araştırın, sizlere servis edilen dayatmalara itibar etmeyin. Bakınız yeni anayasa çalışmalarında seçilme yaşının 18’e düşürülmesinde yer alıyor. Hükümetimiz siz gençlerimize olan güvenini seçilme yaşını aşağılara çekerek gösteriyor. Ülkemizin istikrarı ve geleceğe güvenle bakması adına çalışmalar devam ediyor. ” dedi.

 

Programın son kısmında öğrencilerimizin sorunlarını, arzu ve isteklerini dinleyen Milletvekili Kavuncu onların sorularını cevapladı.

Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN’ ın,  Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Vural Kavuncuya teşriflerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmesiyle program sonlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi